Illustratie trap

Meer over 'Immoseed'

Welkom op onze website en bij Immoseed. Hier willen we jullie niet omverblazen met mooie woorden en loze beloftes. Geen woorden maar daden ! Een persoonlijke & eerlijke aanpak die alle verkoop praatjes overstijgt.

Illustratie cirkel
Kantoor Immoseed tafelKantoor Immoseed ruiten zicht op buitenBureau kantoor Immoseed
Illustratie cirkel

We’re on a mission to change your view on real estate

U ziet bij ons geen 'gratis dit' of 'gratis dat' ... Bij dergelijke belangrijke beslissingen in een mensenleven zoals een aankoop / verkoop van een woning, een nieuwe 'Thuis', bestaat gratis helaas niet.

97%

Verkocht binnen de eerste 4 maand.

99%

Tevreden klanten

4.5/5

Sterren op Facebook

Ontdek onze diensten

Samen met jullie realiseren we het best mogelijke resultaat

Sell

Kopen / investeren met Immoseed

Neem hier een kijkje in ons aanbod. Vindt u niet waar u naar op zoek bent? Contacteer ons en dan helpen wij u graag in uw zoektocht.

Sell

Verkopen met Immoseed

Hier staat elk pand letterlijk in de kijker. Elk pand krijgt een eigen en unieke publiciteit & marketingcampagne.

Sell

Verhuren met Immoseed

We verhuren 'Uw Vastgoed' graag op lange termijn.

Onze waarden

Bent u op zoek naar jullie droomstek, wilt u een nieuwe droom verwezenlijken of een ander gelukkig maken met jullie vroegere thuis?

Een beslissing waar 'Immoseed' u graag in bijstaat, op die manier kunt u zorgeloos deze stappen zetten.

Immoseed plant het zaadje.
Immoseed is ‘Uw Garantie’ voor een warme thuis.

Transparant & marktconform

Open communicatie voor & tijdens verkoopproces waarbij vertrouwen op de eerste plaats staat. Onze ervaring kent geen grenzen, vertrouw ons met een gerust hart 'Uw vastgoed' toe.

Resultaat gericht

Samen verkopen we ‘Uw vastgoed’ aan de hoogst mogelijke prijs. Dit door een combinatie van elementen en niet door ‘zomaar’ te verkopen. (Early Bird, gepersonaliseerde marketing, reputatie, kennis, …)

1 aanspreekpunt en ontzorging van A – Z

1 vaste medewerker handelt uw dossier af. Dit van bij de eerste kennismaking tot het verlijden van de akte bij de notaris. We kennen u en 'Uw Vastgoed' door en door.

Brievenbus Immoseed kantoor

Team Immoseed

200% gedreven voor 'Uw vastgoed'

Peter Immoseed

Peter Carrein

Zaakvoerder - vastgoedmakelaar

Onze succesverhalen

Getuigenissen van onze klanten doorheen de jaren

Quote
Niet opdringerig

De beste makelaar die we zijn tegengekomen gedurende onze zoektocht naar een huis. Vriendelijk, niet opdringerig en met heel wat kennis die hij dan ook nog eens vlot kan overbrengen. Bedankt Peter


Fien Goes
Quote
Klanten staan centraal

Niet weer de zoveelste gladde verkoper die je in veel andere immo kantoren hebt tegenwoordig. Je voelt dat Peter dit met passie doet en zijn klanten voor hem centraal staan. Aanrader! 👏🏡


Jens FrancoisZaakvoerder Motief
Quote
Aanrader !

Immoseed heeft met Peter een zeer professionele,vriendelijke en eerlijke zaakvoerder. Iedereen kan bij hem terecht. Zeer vlotte en vriendelijke gast, met de juiste mentaliteit. Zowel koper als verkoper worden bijgestaan met de nodige raad en daad. Ik ben heel tevreden over zijn geleverde prestatie en zou meteen weer beroep doen op hem. Ik kan Immoseed ten zeerste aanraden.


Didier Ghesquiere
Quote
Eén adres !

Ben je op zoek naar iemand die je echt helpt bij de aankoop of de verkoop van vastgoed! Één adres Immoseed! Peter staat voor transparante eerlijke communicatie! Hij doet het met hart en ziel ! Met als doel voor ogen , tevreden klanten hebben! Bedankt Peter ik ben meer dan tevreden! Groetjes Annelien


Annelien Everaert
Quote
Geen praatjes !

Maakt waar wat hij belooft , toffe samenwerking gehad , vriendelijk persoon de Peter , geen praatjes , zegt waar het op staat 😉


Annick Vanderbeke
Quote
Bedankt !

Bedankt alvast voor de vlotte verhuur en afhandeling van mijn appartement e!!! groetjes Dries 👍👍👍


Dries Lootens
Quote
Nieuwe Thuis !

Vriendelijke, eerlijke en niet opdringerige makelaar! Een zee van tijd om het huis te bezoeken en stond altijd klaar om alle vragen op te vangen. Via immoseed onze thuis gevonden. Bedankt Peter!


Elke Wyseur
Quote
Open communicatie

Een zeer aangename samenwerking gehad om ons huis te verkopen. Eerlijke en open communicatie. We raden Immoseed zeker aan! 🙂


Yasmine D'Hoore
Quote
Man van de stiel !

Peter is een man van de Stiel. Correcte info, snelle afhandeling zijn dan ook zijn absolute troeven. Samenwerken met Immoseed is een absolute aanrader!


Nico Sabbe
Quote
Moderne verkoopsmanier

Een zeer vlotte en aangename moderne manier om je vastgoed te verkopen. Altijd eerlijk, heel correct en stipt en altijd in functie van wat de verkoper of koper wil.


Frederik Holvoet
Quote
Topcollega !

De zaakvoerder Peter is een topcollega waarmee we eerlijk zaken kunnen doen. Niet alles draait bij Peter om het financiële, hij doet ook nog zaken met zijn hart. Doe zo voort collega!


Partners In VastgoedZaakvoerder Partner In Vastgoed
Quote
Topkantoor !

Topkantoor! Peter is een betrokken man die zijn rol als makelaar met hart en ziel uitvoert en dat voel je ook effectief: In opvolging, vertrouwen en efficiëntie. Vlot en aangenaam contact, dat leidt tot doeltreffende resultaten!


Aurea Loontjes Zaakvoerster Chapeau Agency
Quote
Zaak waarover is nagedacht

Professionele en vriendelijke service. Een zaak waar is over nagedacht met mooie branding!


Dimitri Vantilt
Quote
Waar maken waar je voor staat

Knap gedaan van jou, ge zijt inderdaad ne schitterende verkoper en wij zijn heel blij dat we jou gekozen hebben als makelaar. Ge maakt waar, waar ge voor staat en het is inderdaad uw passie. Groetjes, Stefan en Marianne


Stefan & Marianne
Quote
Super ervaring !

Super ervaring gehad met Peter! Een eerlijke makelaar, geeft je een realistisch beeld en zorgt zowel voor koper als verkoper. Immoseed / Peter zijn een dikke aanrader !


Jana De Bou
Quote
Vriendelijk & professioneel

Super vriendelijk en professioneel. Peter bood direct antwoord op al je vragen, is zeer bereikbaar en fantastisch klantvriendelijk! Een grote aanrader, heel fijn om mee samen te werken en in deze drukke tijden een uitzondering op de regel om een makelaar te vinden die elke vraag serieus neemt en alle tijd voor je neemt. Dankuwel!


Sara Gysbrechts
Illustratie cirkel

Hebt u vragen? Contacteer ons

Laat ons vrijblijvend kennismaken

Illustratie cirkel