Illustratie trap

Verkoop uw woning in alle vertrouwen

Met een persoonlijke aanpak en benadering zetten we elk pand uniek in de kijker. Dit zowel in het straatbeeld als online.

Illustratie cirkel
Camera / Visitekaartje ImmoseedTuinhuis sketch ImmoseedImmoseed Huis Boomplein 2 Eernegem
Illustratie cirkel

Waarom voor IMMOSEED kiezen

Waarom niet ?  Bij Immoseed streven we naar het beste resultaat.  Wij zetten 'Uw Vastgoed' niet zomaar te koop.  'Uw Vastgoed' komt niet in een rijtje te staan.  Wij zetten 'Uw Vastgoed' in de kijker en benaderen elk vastgoed individueel om zo samen het beste resultaat te behalen.  Kwaliteit ipv kwantiteit !

Focus op 'Uw Vastgoed'

Wij leggen focus op panden die we in portefeuille hebben en niet op panden die we willen binnenhalen. Dit zien we helaas te vaak in de immowereld. Bij ons ligt aandacht op verkoop.

Transparante communicatie

Bij Immoseed communiceren we open en transparant. Dit zowel tijdens kennismaking, verkoopproces als onderhandeling.

Consequente opvolging

Panden worden nauwlettend opgevolgd en beheerd. Bij Immoseed kunt U ook 24/24 - 7/7 terecht voor alle vragen. Deze kunnen ook bij elk pand perfect beantwoord worden. Niet wachten tot de collega die verantwoordelijk is voor 'Uw Vastgoed' bereikbaar is. Kort op de bal spelen en kennis is cruciaal in onze job.

Jarenlange ervaring in sales

'Uw Vastgoed' wordt bij Immoseed door een professionele BIV-makelaar en verkoper behartigd. Verkopen / onderhandelen is één van de troeven waarbij we ons onderscheiden van de rest. Elke makelaar kan een pand te koop zetten, slechts enkelen bezitten de gave om het effectief aan de beste voorwaarden te verkopen.

Immoseed gadgets

Lees onze succesverhalen

Klantenervaringen door de jaren heen

Quote
Niet opdringerig

De beste makelaar die we zijn tegengekomen gedurende onze zoektocht naar een huis. Vriendelijk, niet opdringerig en met heel wat kennis die hij dan ook nog eens vlot kan overbrengen. Bedankt Peter


Fien Goes
Quote
Klanten staan centraal

Niet weer de zoveelste gladde verkoper die je in veel andere immo kantoren hebt tegenwoordig. Je voelt dat Peter dit met passie doet en zijn klanten voor hem centraal staan. Aanrader! 👏🏡


Jens FrancoisZaakvoerder Motief
Quote
Aanrader !

Immoseed heeft met Peter een zeer professionele,vriendelijke en eerlijke zaakvoerder. Iedereen kan bij hem terecht. Zeer vlotte en vriendelijke gast, met de juiste mentaliteit. Zowel koper als verkoper worden bijgestaan met de nodige raad en daad. Ik ben heel tevreden over zijn geleverde prestatie en zou meteen weer beroep doen op hem. Ik kan Immoseed ten zeerste aanraden.


Didier Ghesquiere
Quote
Eén adres !

Ben je op zoek naar iemand die je echt helpt bij de aankoop of de verkoop van vastgoed! Één adres Immoseed! Peter staat voor transparante eerlijke communicatie! Hij doet het met hart en ziel ! Met als doel voor ogen , tevreden klanten hebben! Bedankt Peter ik ben meer dan tevreden! Groetjes Annelien


Annelien Everaert
Quote
Geen praatjes !

Maakt waar wat hij belooft , toffe samenwerking gehad , vriendelijk persoon de Peter , geen praatjes , zegt waar het op staat 😉


Annick Vanderbeke
Quote
Bedankt !

Bedankt alvast voor de vlotte verhuur en afhandeling van mijn appartement e!!! groetjes Dries 👍👍👍


Dries Lootens
Quote
Nieuwe Thuis !

Vriendelijke, eerlijke en niet opdringerige makelaar! Een zee van tijd om het huis te bezoeken en stond altijd klaar om alle vragen op te vangen. Via immoseed onze thuis gevonden. Bedankt Peter!


Elke Wyseur
Quote
Open communicatie

Een zeer aangename samenwerking gehad om ons huis te verkopen. Eerlijke en open communicatie. We raden Immoseed zeker aan! 🙂


Yasmine D'Hoore

Stappenplan

Onze aanpak

Illustratie stappenplan
01

Eerste kennismaking / waardebepaling

Dankzij de vele verkopen door de jaren heen, grondige marktkennis en indien nodig het gebruik van professionele schatters kan Immoseed een marktconforme verkoopprijs bepalen. Een realistische verkoopprijs zorgt ervoor dat koper en verkoper elkaar sneller zullen vinden.

02

Samenstellen dossier

Bij de verkoop van een woning komt vandaag helaas heel wat administratie kijken. Zo dient u een aantal verplichte attesten voor te leggen en diverse documenten op te vragen bij verschillende diensten. Immoseed neemt u deze "rompslomp" volledig uit handen en zorgt ervoor dat u ruimschoots aan deze informatieplicht zal voldoen.

03

Fotoreportage

Immoseed zet 'Uw Vastgoed' letterlijk in de kijker. Een professionele fotograaf komt langs op het moment dat het licht het mooist is en samen met de fotograaf geven wij u tips om 'Uw Vastgoed' verkoop klaar te maken. We gaan voor een mooie professionele reportage en dit in reeële omstandigheden, zonder breedbeeld photoshop!

04

Gepersonaliseerde marketingcampagne

Immoseed weet perfect op welke kanalen optimaal ingezet moet worden om het maximaal aantal kandidaat-kopers voor 'Uw Vastgoed' te bereiken. Wij zorgen voor een mooie, aantrekkelijke en gepersonaliseerde presentatie op diverse media. Ook onze opvallende verkoopsborden en onze verzorgde vitrine met LED-scherm zijn ons handelsmerk.

05

Klantenbestand

Immoseed beschikt over een zeer uitgebreide en continue in beweging zijnde databank van kandidaat-kopers. Elke bezoeker wordt nauwkeurig bijgehouden en opgevolgd om zo later als eerste een pand te kunnen voorstellen. We houden deze up-to-date en nemen ook individueel contact op met deze klanten. Wij wachten niet passief af tot een geschikte kandidaat-koper zich aandient, maar werken pro-actief om snel en efficiënt 'Uw Vastgoed' te kunnen verkopen. Verschillende referenties tonen aan dat Immoseed vaak al een koper heeft nog voor woning in de publiciteit komt. Ook hierin zijn we uniek.

06

Bezoeken / Onderhandelen

Dankzij onze flexibiliteit en goede bereikbaarheid, kunnen wij snel verkoopbezoeken inplannen. Met een sleutel of op afspraak met u of een huurder, alles kan. De Immoseed makelaars zijn geboren verkopers en geven de perfecte rondleiding. Bij Immoseed vliegen we niet snel snel door het pand maar wordt er tijd genomen om alles tot in de puntjes te tonen. Kennis van het pand is dan ook zeer belangrijk bij ons. We staan er op alles tot in de kleinste details te weten over 'Uw Vastgoed'. Nadien worden de kandidaat-kopers zeer goed opgevolgd.

07

Verkocht

Dankzij de sterke onderhandelings- en verkoopstechnieken van onze BIV-erkende makelaars worden voor u de beste prijs én de beste voorwaarden bekomen. Onze stevige dossierkennis en ons grondig overleg met de notarissen resulteert in een waterdichte verkoopovereenkomst. U hoeft enkel nog te komen tekenen... proficiat!

Erelonen bij verkoop/verhuur

Ook hier is Immoseed transparant en hanteren we een vast, vooraf overééngekomen ereloon. Uiteindelijk is het het eindresultaat dat telt en niet het ereloon. Hoe kan een makelaar overtuigd zijn over de waarde van 'Uw Vastgoed' wanneer hij/zij niet achter zijn/haar eigen ereloon staat?
 

Samen zoeken we de perfecte balans.
Goeie afspraken maken goeie vrienden.

Verkoop

3% + 21% BTW = 3,63 INCL BTW

Verhuur

1 MAAND HUUR + 21% BTW

Illustratie balans commisie/prijs Immoseed

Ontdek onze uitgebreide verkoopstechnieken

Hier zie je een korte beschrijving hoe Immoseed 'Uw Vastgoed' individueel in de kijker zet en niet bij de rest. 

Externe sites

Naast het online zetten op onze eigen website wordt 'Uw Vastgoed' ook op diverse portaalsites gezet (ImmoWeb, LogicImmo, Zimmo, Realo, Spotto, ImmoVlan, ImmoMaps, ...)

Juridisch werk

Samen met uw notaris volgen wij 'Uw Dossier' juridisch tot in de puntjes op en voorzien we alle nodige documenten. Op het eind van de rit gieten we dit in een waterdichte verkoopoveréénkomst (compromis).

Jarenlange ervaring in sales

'Uw Vastgoed' wordt bij Immoseed door een professionele BIV-makelaar en verkoper behartigd. Verkopen / onderhandelen is één van de troeven waarbij we ons onderscheiden van de rest. Elke makelaar kan een pand te koop zetten, slechts enkelen bezitten de gave om het effectief aan de beste voorwaarden te verkopen.

Marketingtools

'Uw Vastgoed' krijgt een individuele benadering en eigen marketingcampagne. Immoseed zet ook sterk in op sociale media om zo 'Uw Vastgoed' extra in de kijker te plaatsen. Elk vastgoed wordt bij ons 'anders' & 'individueel' benaderd.

Professionele fotografie

Bij Immoseed worden alle foto's , filmpjes, dronebeelden , 3D-renders door professionelen voorzien.

Illustratie cirkel

Hebt u vragen? Contacteer ons

Laat ons vrijblijvend kennismaken

Illustratie cirkel